Ettems 

   Hundar för 

   jakt och vardag

Handledningspaket

Handledningsgrupp Retriever
4 tillfällen, 10 timmar
Handledare:  Mette  Svarvare 
Pris: 2900 kr
Max 4 deltagare 

Vad innebär en handledningsgrupp?                               Handledningsgrupp är för dig som har en grundad retriever och som vill jobba vidare med apporteringen - tecken och signaler (t.ex. höger, vänster, ut samt närsöks- & stoppsignal), markeringar och sök. Kanske behöver ni träning i varierande terräng och miljöer. Du och din hund kanske redan har viss förståelse, men behöver hjälp på traven för att komma vidare i träningen – utmana er själva vad gäller störningar och avstånd. Handledningsgruppen är en kombination av privatträning och kurs då gruppen består av max 4 deltagare (eller erat eget val av antal deltagare). Priset för en handledningsgrupp är något högre mot en kurs med fler deltagare, men timpriset är ändå lägre än om du valt privatträning. Privatträningar i all ära, men även störningar från andra ekipage/hundar behövs ibland. I en handledningsgrupp så träffas vi var tredje vecka (eller ert önskemål) för att ni som deltagare ska ges möjlighet att träna ordentligt mellan tillfällena – kanske tillsammans med övriga i gruppen?

Givetvis kan en handledningsgrupp också vara med andra raser / olika raser och annat innehåll.

1:1 handledning (Mentorskap)
  • Start-Up möte med brunch/fika på något av caférna i mitt närområde (eller enligt överenskommelse).
  • 1 enskilda online samtal (45 min) per månad
  • 1 privatträning (50 min) per månad
  • privat fb/whatsup (eller liknande) chatt för feedback
  • specialpedagogisk handledning utifrån dig och din hunds behov
Från 1 jan 2022 gäller 
3 månader för 3000 kr/mån. 2 platser kvar
6 månader för 2700 kr/mån. 1 plats kvar
12 månader för 2500 kr/mån.  enl ök 
Du förbinder dig till 3, 6 eller 12 månaders abonnemang på kontrakt.
 
Oavsett vilket av ovanstående alternativ du är intresserad av så börjar vi med ett utforskande samtal (utan kostnad) för att se om jag är rätt för att hjälpa dig mot att de mål du har med din hund/ditt hundägande.
 
Kontakta mig vid intresse på ettemshund@gmail.com eller PM på facebooksidan Ettems Hund.

"Tack för all hjälp och tack för du har stöttat mig detta år, du är guldvärd och jag vet inte vad jag skulle göra utan din stöttning , tack! ❤"