Ettems 

   Hundar för 

   jakt och vardag

Rykas Valp-blogg 

Rapportering från Glöda

2017-02-06

Igår kom det ett sms, en längre hälsning från Glöda. 

Tjena.

Hoppas allt är bra. Jag har haft skrivkramp ett tag. Mycket jakter och viktiga uppdrag har också försenat mina rapporter. Husse har fått för sig att jag ska jaga levande djur i skogen istället för att apportera. Jag förstår inte riktigt vad jag ska göra, men jag springer efter djur i skogen så länge jag vågar. Brukar inte springa mer än 100 meter.

Jag har också träffat helt livsfarliga djur i skogen. Dom är svarta och väldigt elaka. Brorsan å syrran brukar stå och skälla in i någon buske. Då smyger jag dit för att hjälpa till. När jag kommer fram så brukar busken explodera och ut kommer dessa svarta monster. Efter att jag sett dem så brukar jag hålla mig lite närmre husse ett tag.

En gång däremot så räddade jag mig och husse från ett sådant monster. Fick se monstret 100 meter bort och det kom rakt emot oss. Jag tänkte att nu, nu är det min tur att agera eftersom husse verkade rädd.... Jag tog ett par steg fram och reste vartenda hårstrå för att se lite större ut. Sedan skällde jag några gånger. Då vände monstret in i skogen igen. Så det är tack vare mig att vi sitter här idag. Jag å husse <3 .Han verkar evigt tacksam för att jag räddade oss!

Nu kommer skrivkrampen igen. Ha det så bra. Saknar dig lite ibland;)

Blöta pussar// Glöda

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden