Ettems 

   Hundar för 

   jakt och vardag

Rykas Valp-blogg 

Frisk

2015-03-08

Glöda är frisk nu. Lite dålig kondis (flås) tycker jag att hon har men det är klart, hon har ju inte fått göra särskilt mycket sedan hon började hosta. Idag fick hon busa med en av brorsorna. Det var superkul verkade hon tycka. Fullt ös ganska länge sedan blev de inte alls särskilt missnöjda över "stannapåfiltenträningen".

Glöda äter 1, 5 dl torra kulor som blötes upp i ca 2 dl vatten. Detta mål serveras 3 gånger om dagen. Jag vill dock påpeka att Glöda är en ganska nätt tik. 

Hon sover från det att jag går och lägger mig tills det att jag vaknar , enstaka tillfällen vaknar hon strax innan mig, sällan tidigare än 6. I takt med värmen så kommer hon nu att få vara ute kortare stunder tillsammans med någon bra "barnvakt", Hubbe, Elda eller Irma,

Vi tränar sitt, leker linjetag och sök. Nu har vi också börjat rulla tennisboll som levereras ända upp i mitt ansikte inomhus. Ute har hon börjat visa lite tendenser till att inte komma när jag ropar. Så där håller jag på och kollar vilket sätt som är mest effektivt för att ågärda det ev. problemet.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden